Prvak Evrope se surovo revanširao Partizanu!

Autor: Beta Beta
sreda 01.03.2017.
21:09
Izvor: Beta

Partizan je pre samo četiri dana slavio protiv Juga u regionalnoj ligi, ali u današnjem meču nije uspeo da ponovi tu partiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vaterpolo klub Partizan izgubio je večeras u Dubrovniku od Juga sa 9:21 (3:6, 2:6, 1:4, 3:5) u utakmici sedmog kola Grupe B Lige šampiona.

Crno-beli
su i dalje bez pobede u najjačem takmičenju i s jednim osvojenim bodom zauzimaju poslednje mesto na tabeli.

Jug sada ima skor od četiri pobede, dva remija i jedan poraz.

Aleksandar Radanović je postigao tri gola za crno-bele, dok su se dva puta u strelce upisali Đorđe Lazić i Đorđe Vučinić. Po jedan gol postigli su Ognjen Stojanović i Marko Janković.

Najefikasniji u redovima šampiona Evrope bio je Felipe Perone sa pet golova, a najbolje su ga pratili Maro Joković sa četiri, odnosno Havijer Garsija i Josip Vrlić sa tri gola.

U uvodnim minutima crno-beli su uspeli da drže ravnotežu, ali je Jug do kraja prve četvrtine stigao do prednosti od 6:3. Jug je potom potpuno preuzeo kontrolu meča, nastavio je seriju golova i u drugoj četvrtini i poveo sa 10:3.

Partizan je nalet Dubrovčana uspeo da prekine pogocima u dva uzastopna napada (10:5), ali ubrzo je crno-belima počelo da ponestaje snage, pa Jug je stigao do ubedljivog trijumfa.

Partizan u narednom kolu, koje je na programu 22. marta, dočekuje Hanover, dok Jug na svom terenu igra protiv Barselonete.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Thursday, 02.03.2017
06:41

I onda su dobili jer je bilo namesteno

avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 01.03.2017
22:15

Pitanje je da li bi Pro Reko dva puta zaredom dobio Jug a kamoli Partizan ali opet cestitke Partizanu izrasce ti klinci u prave igrace