Prlainović se vraća u bazen

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.11.2016.
14:38
Izvor: Sportske.net

Srpski vaterpolo reprezentativac Andrija Prlainović spreman je za povratak u bazen nakon prevaziđenih problema sa mononukleoznom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedan od najboljih vaterpolista Srbije uskoro bi trebalo da se vrati u takmičarski ritam, pošto je od lekara dobio dozvolu da počne sa treninzima.

Andriji Prlainoviću je sredinom oktobra konstatovana mononukleoza zbog čega je morao da obustavi treninge i svaki drugi vid fizičkog napora.

"Drago mi je da ću ponovo biti u bazenu. Krećem sa treninzima i sigurno je da ce mi trebati dve-tri nedelje da dođem do fizičke spreme koja bi omugućila da uđem u takmičarski ritam. Ne mogu sa sigurnošću da kažem kada ću odigrati prvu utakmicu" rekao je Prlainović.

Srpskom reprezentativcu je u prethodnom periodu bilo naloženo strogo mirovanje, a za to vreme je propustio prvi meč "Delfina" u novoj sezoni Svetske lige koji je Srbija dobila rezultatom 19:8.

Podsećamo da bivši kapiten Partizana i Crvene zvezde brani boje mađarskog Solnoka koji će u Ligi šampiona nastupati u Grupi A sa Olimpijakosom, Špandauom, Nicom, Brešom i Orvosgitemom.

Ne propustite