Predsednik: ''Naši zlatni vaterpolisti su ponos Srbije!''

Autor: Beta Beta
sreda 23.09.2015.
18:48
Izvor: Beta

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da je od velike važnosti da se predstojeće Evropsko prvenstvo u vaterpolu u Beogradu održi na visokom nivou, saopšteno je posle sednice Organizacionog odbora EP.

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo biće održano od 10. do 23. januara u Beogradskoj ''Kombank Areni''. 

"Naši zlatni vaterpolisti su ponos Srbije i uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, moramo učiniti maksimalne napore da Beograd i Srbiju prikažemo u najboljem svetlu", rekao je Nikolić na drugoj sednici Organizacionog odbora EP u vaterpolu.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izvestio je odbor da je postignut dogovor o nabavci montažno-demontažnog bazena za predstojeće prvenstvo i da će taj bazen nakon prvenstva biti ustupljen Vrnjačkoj Banji u svrhu formiranja nacionalnog vaterpolo trenažnog centra.

Predsednik Vaterpolo Saveza Srbije Milorad Krivokapić je istakao neophodnost pribavljanja nedostajućih sredstava, rekavši da bi taj problem bio rešen ukoliko bi se priključilo još najmanje devet sponzora.

Na sednici je usvojen Izveštaj predsednika Izvršnog odobra EP u vaterpolu 2016. 

Sednici Upravnog odbora, između ostalih su prisustvovali ministar odbrane Bratislav Gašić, gradski sekretar za omladinu i sport Slavko Gak, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, direktor Telekom Srbije Predrag Ćulibrk, direktor Beogradske arene Đorđe Milutinović i direktor Laste Bojan Bojanić.

Evropsko prvenstvo biće održano od 10. do 23. januara u Beogradskoj areni. 

Ne propustite