Partizanovi klinci tik uz prvaka Evrope!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.11.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net, waterpolopartizan.rs

Koliko god naš najtrofejniji klub pogađa finansijska kriza, crno-beli iz godine u godinu nalaze načina da promovišu nove vaterpolo asove.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Tako je i ove sezone, u koju je Partizan ušao sa znatno izmenjenim i podmlađenim sastavom.

Mnogi od crno-belih nisu očekivali da će već u uvodnom delu sezone ostvarivati zapažene rezultate u Regionalnoj ligi, ali posle sedam odigranih kola, Partizan se nalazi na sjajnom drugom mestu, odmah iza aktuelnog prvaka Evrope, dubrovačkog Juga!

Ekipa Zorana Milenkovića je u sedmom kolu savladala ekipu Jadrana iz Herceg Novog sa 12:9, po četvrtinama 3:2, 3:2, 3:1, 3:4, što je njihova poslednja utakmica u ovom takmičenju u tekućoj kalendarskoj godini.

Najefikasniji u Partizanu bio je Radomir Drašović sa četiri postignuta gola, Jakšić, Stojanović i Andrejević postigli su po dva, a po jedan Radojević i M. Janković.

''Na sjajan način smo završili prvi deo Regionalne lige. Prevazišli smo očekivanja mnogih, ali iz utakmice u utakmicu smo igrali sve bolje, podizali samopouzdanje i veru u sebe'', izjavio je trener Milenković.

Vaterpoliste Partizana sada očekuju izazovi u borbi za Kup Srbije, ali i nastupi u Ligi šampiona. Crno-beli već u sredu gostuju u Barseloni.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 27.11.2016
12:18

A gde su oni sto dadose puno srpskom vaterpolu....zvezda? ?? Pa tamo gde ce i košarka da im zavrsi jer im je sve to potpuno neprirodno

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
11:36

A hokej vam nije bitan? :-) Salim se malo, momcima svaka cast, ovo je Srbija za koju godinu!