Partizanovi klinci poraženi, ali dobili pohvale od trenera Juga

Autor: Beta Beta
sreda 18.01.2017.
21:10
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana Zoran Milenković rekao je da je rezultat večerašnjeg meča s Jugom u Ligi šampiona realan i dodao da je zadovoljan što su crno-beli polovinu utakmice sa šampionom Evrope odigrali na visokom nivou. Njegov kolega Kobešćak pohval

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras od dubrovačkog Juga sa 9:16 u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Nismo uspeli u onome što smo planirali, a to je da od početka meča uđemo u ravnopravnu borbu sa Jugom. Dubrovčani su brzo stekli veliku prednost, mi smo im u prvoj i drugoj četvrtini dozvolili da nam daju nekoliko lakih golova. Ipak, i pored toga smo se trgli, zaigrali bolje, i dobili treću četvrtinu", rekao je Milenković.

"Sve u svemu, rezultat je realan, kad se uzme u obzir razlika u kvalitetu, fizičkoj snazi i iskustvu dve ekipe, a i problemi sa uslovima rada koje mi imamo. Mogu da budem zadovoljan, jer polovinu meča sa prvakom Evrope smo odigrali na visokom nivou", dodao je trener Partizana.

Trener Juga Vjekoslav Kobešćak bio je zadovoljan igrom svog tima i rezultatom.

"Partizan je pokazao da ima izuzetno talentovane igrače, s kojima treba raditi da bi postali vrhunski. Na primer, igrali su sa samo jednim klasičnim centrom Đorđem Lazićem, a uspeli su da izbore dosta isključenja", rekao je Kobešćak.

Ne propustite