Partizanov 'vrtić' bez šanse u Barseloni

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
21:31
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Partizana pretrpeli su očekivan poraz na startu grupne faze Lige šampiona, pošto su u prvom kolu Grupe B ubedljivo savladani na gostovanju Barseloneti.

Beta/HINA/NikšaMiletić/Ev
Beta/HINA/NikšaMiletić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije odigrao je u sredu prvu evropsku utakmicu u novoj sezoni i upisao prvi poraz koji je mogao da se očekuje.

Partizanov "vrtić" je na gostovanju Barseloneti poražen rezultatom 12:5 (5:1, 3:1, 1:1, 3:2) čime je domaći sastav opravdao ulogu favorita koja mu je bila dodeljena pre početka meča.

Šampion Evrope iz 2014. godine iskoristio je iskustvo i fizičku nadmoć i već u prvom kvartalu napravio prednost koju nije ispuštao sve do kraja susreta.

Partizan je u prvom poluvremenu večerašnjeg meča ponovio loše izdanje iz duela sa Jugom pa dobre sekvence u nastavku nisu mogle da promene opštu sliku i da donesu bolji rezultat.

"Barseloneta je, ipak jača od nas, bila  je favorit, a tok meča je odredio naš loš početak. Neke elemente u napadu nismo odradili kako treba, dozvolili smo Barseloneti da iz kontranapada stvara šanse, koje je znala i da iskoristi i brzo stekne četiri gola prednosti. U svakom slučaju, ovaj meč je, kao i celo učešće u Ligi šampiona, za mlade prvotimce Partizana veliko iskustvo" ocenio je trener Beograđana Zoran Milenković.

Crno-beli su sa tribina imali i podršku nekolicine navijača, koji su ih na kraju i pored poraza, pozdravili aplauzama uz čestitike na borbenosti.

U drugom kolu Lige šampiona Partizan će 10. decembra na Banjici dočekati Eger.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
00:25

Mi smo ponos cele srpske rase, boli nas ponos, idemo do Barse! # F4 '98