Partizan se rasipa - Gavril Subotić u Posilipu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.06.2016.
12:13
Izvor: Sportske.net

Jedan od najperspektivnijih igrača Evrope u ovom trenutku i dosadašnji vaterpolista Partizana, Gavril Subotić, potpisaće ugovor sa Posilipom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je juče ostao bez trenera Vladimira Vujasinovića koji je potpisao ugovor sa Pro Rekom, a danas je svoju karijeru u Italiji nastavio i Gavril Subotić.

Mladi vaterpolista reprezentacije Srbije je potpisao ugovor sa italijanskim Posilipom, petoplasiranim timom šampionata Italije, na godinu dana.

Pored njega, očekuje se odlazak i Nikole Jakšića koji najverovatnije nastavlja svoju karijeru u Jugu, novom šampionu Evrope, a i Dimitris Tikas, grčki vaterpolista, će napustiti Partizan i preseliti se u Vuljagmeni.

Nemanja Vico je takođe najavio odlazak iz šampiona države, a verovatno će to učiniti i golman Dimitrije Rističević.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
12:28

Svaki predsednik Skupstine JSD Partizan i predsednik naseg fudbalskog kluba mora kao cast, duznost i obavezu koju nece smeti da izbegava da ima pomaganje ostalih nasih sekcija i odvajanje odredjenog procenta iz budzeta FK za njih......

avatar
Zufer Avdija
Wednesday, 08.06.2016
12:16

Pa nismo mi zvezda pa da nas drzava finansira.Al sve ce doci na svoje mesto.Zato oni i kad legnu soavati sanjaju PARZIZAN u svim kolektivnim sportovima

avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
12:14

Hvala za sve, srecno u novom klubu i da nam se svi vi vratite jednog dana!!!