Partizan potopio Radnički na startu plej-ofa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.05.2016.
21:57
Izvor: Sportske.net, waterpolopartizan.rs

Vaterpolisti Partizana upisali su ubedljiv trijumf na startu polufinalne plej-of serije domaćeg šampionata, pa će u subotu u Kragujevcu imati šansu da se plasiraju u finale.

Beta/Hina/MarioStrmotic/Ds
Beta/Hina/MarioStrmotic/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije savladao je Radnički u prvom susretu polufinalne serije plej-ofa domaće vaterpolo lige rezultatom 9:2 (2:0, 2:1, 2:1, 3:0).

Vaterpolisti Partizana bili su više nego ubedljivi na plivalištu na Banjici, pa je pitanje pobednika rešeno pred odlazak na odmor kada su crno-beli poveli sa 4:0.

Najefikasniji pojedinci u redovima pobedničkog sastava bili su Tikas i Gogov sa po dva gola, a po jedan pogodak postigli su Manojlović, Jakšić, Subotić, Asanović i Radojević.

Golove za kragujevački Radnički postigli su Joksimović i Lekić.

"Za nas je ovo bila prva prava utakmica u ovogodišnjem plej-ofu. Vodimo sa 1:0,  a Radnički se pokazao kao vrlo čvrst rival, pogotovo u odbrani. U Kragujevcu očekujem sasvim drugačiji meč. Nadam se da ćemo iskoristiti jednu od dve šanse za drugu pobedu i plasman u finale" kazao je posle večerašnje utakmice trener Partizana Vladimir Vujasinović.

Drugi meč polufinalne serije na programu je u subotu, a ukoliko Partizan bude slavio u Kragujevcu obezbediće plasman u finale.

Ne propustite