Partizan osvojio "Park" posle dve godine!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.11.2014.
22:48
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Partizanan naneli su Radničkom iz Kragujevca prvi poraz na domaćem terenu posle više od dve godine.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Srpski derbi u okviru 8. kola regionalne Triglav lige igran je u Kragujevcu gde su vaterpolisti Radničkog ugostili ekipu Partizana.

Domaći sastav doživeo je poraz rezultatom 8:10 (2:1, 1:2, 1:4, 4:3) što je prvi put posle više od dve godine da jedan gostujući tim slavi na bazenu SC "Park" u Kragujevcu.

Vaterpolisti Radničkog bolje su otvorili meč ali su izabranici Vladimira Vujasinovića napravili totalni preokret tokom druge i treće deonice, pa domaćima nije bilo dovoljno ni to što su u poslednjoj četvrtini dodali gas i dobili je rezultatom 4:3.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Nikola Dedović sa četiri gola, dok je na drugoj strani Gavril Subotić postigao tri.

Sa tri boda Partizan je na tabeli Grupe A preskočio Budvu i POŠK i sada ima 12 bodova na četvrtoj poziciji, dok je Radnički ostao treći sa 16. Na čelu Grupe A je Primorje sa maksimalnim učinkom i 24 boda dok je Mladost druga sa 19.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Monday, 24.11.2014
00:53

Bravo momci, svaka čast, a ponoviću opet svoj komentar da su Vujasinović, Nikolić i Vujošević srce JSD Partizan, svojim radom drže 3 kluba iz našeg sportskog društva u ovim teškim vremenima na visokom sportskom nivou.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
23:49

Hvala Bogu, ne mogu da smislim taj Radnicki:-D