Novi podvig Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.03.2017.
20:35
Izvor: Sportske.net, waterpolopartizan.rs

Još jedna važna pobeda nekompletnog Partizana u Regionalnoj ligi!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je upisao i treću pobedu u nizu u Regionalnoj ligi. Beograđani su u meču 15. kola na Banjici savladali Primorje sa 10:7 (3:1, 3:2, 3;1, 1:3).

Osvojili su izuzetno važne bodove u borbi za plasman na fajnal-for, iako su igrali desetkovani.

Zbog prehlada i  virusa  nekoliko standardnih prvotimaca srpskog prvaka propustilo je meč (Stojanović, Dobožanov, M. Janković, Lazić, Lukić, Manojlović). Večerašnji trijumf je Partizanu doneo i skok na tabeli, sa  petog popeo se na četvrto mesto.

Trener Partizana Zoran Milenković je posle meča izrazio zadovoljstvo i okrenuo se narednoj utakmici.

''Od početka smo nametnuli naš ritam i kontrolisali utakmicu iako smo igrali bez šestorice standardnih prvotimaca. Momci koji su dobili šansu su izneli teret na pravi način, svaka imn čast na prikazanoj borbenmoj igri, na poštovanju dogovora i na kraju na pobedi. Sledi nam meč sa Jadranom u Herceg Novom, u sredu. Još ne znamo u kom sastavu ćemo igrati, videćemo ko će se od igrača koji su izostali oporaviti, ali to ne menja naše ambicije. Idemo na pobedu koja bi nam mnogo značila u borbi za bar treće mesto na tabeli, jer ukoliko ga osvojimo izbeći ćemo Jug u polufinalu završnog turnira'', izjavio je Milenković.

PARTIZAN RAIFFEISEN: Belopavlović (9 odbrana), Japundžić 1, F. Janković, Repanović 1, Tomić, Velkić, Drašović 3, Andrejević, Jakšić 1, Radojević 1. Vučinić 1, Kasum, Bulajić, Toholj 2.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 05.03.2017
23:58

Sta znaju deca ko su Primorje i Jug...

avatar
Peron
Sunday, 05.03.2017
23:46

Bravo crno beli..

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
21:41

Inace, ovi su pretprosle sezone igrali u finalu LS i jedva izgubili od pro reka. Namerno sam malim napisao ime tog kluba jer nam kradu igrace i trenere.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
21:39

NAJVECI VATERPOLO KLUB NA SVETU I NAJVECI SRPSKI SPORTSKI KOLEKTIV!