Mitrović: "Bitan je kontinuitet trijumfa i dobre igre"

Autor: Beta Beta
sreda 29.07.2015.
19:08
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Stefan Mitrović rekao je, posle pobede nad Japanom, da je najvažnije to što je nacionalna selekcija nastavila sa dobrim igrama na Svetskom prvenstvu, kao i da se sada okreću duelu sa Australijom.

len.eu
len.eu

Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije ubedljivo su danas pobedili Japan sa 19:9 u utakmici drugog kola Grupe D Svetskog prvenstva u Kazanju.

"Ne osećaš ih kao protivnika, igraju atipičan vaterpolo, fizički su slabiji, non-stop su u pokretu. Pobeda nije dolazila u pitanje. Bitan je kontinuitet trijumfa i dobre igre. Sledeći meč je sa uvek nezgodnom Australijom. Znamo šta nam bodovi donose", rekao je Mitrović.

Srbija će u narednom kolu, u petak od 12.00, igrati protiv Australije i ako osvoji prvo mesto u grupi plasiraće se direktno u četvrtfinale.

Najefikasniji na današnjem meču sa Japanom u redovima Srbije bio je Slobodan Nikić sa šest pogodaka.

"Prva četvrtina je bila za nas nezgodna. Nastavak je protekao prema očekivanju. Primili smo dosta golova iz igre, i to nije bilo dobro", rekao je Nikić.

Vaterpolista Srbije Miloš Ćuk rekao je da je utakmica sa Japanom bila teška "za igranje".

"Za igranje teška utakmica, dosta su nas terali na kretanje, ne igraju na duele. Na vreme smo se odvojili. Sada nam je u glavi samo Australija i  znamo šta taj meč donosi", naveo je Ćuk.

Ne propustite