Milenković: "Odigrali smo koliko smo mogli, rezultat je realan"

Autor: Beta Beta
sreda 08.02.2017.
22:36
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana Zoran Milenković rekao je da su njegovoj ekipi koristili treninzi i utakmica sa Pro rekom u Ligi šampiona, da je odigrala koliko je mogla i da je rezultat 5:17 realan odnos kvaliteta dva tima.

waterpolopartizan.rs
waterpolopartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je večeras u Beogradu izgubio od Pro reka sa 5:17, u utakmici petog kola Grupe B u Ligi šampiona.

"Utakmica i sparinzi s Rekom uoči večerašnjeg meča su nam mnogo koristili, pre svega da uđemo u nepohodan ritam treninga. Što se meča tiče, momci su odigrali onoliko koliko su mogli. Dve i po četvrtine pružali su dosta dobar otpor, a kako se meč bližio kraju ponestajalo im je snage, pa je konačan rezultat i realan odnos kvaliteta dva tima
", rekao je Milenković, navodi se na sajtu Partizana.

"Dali smo sve od sebe, mislim da smo pružili korektnu partiju, ali Pro reko je odigrao u najjačem ritmu i došao do ubedljivog trijumfa", rekao je vaterpolista Partizana Radomir Drašović.

Trener Pro reka Vladimir Vujasinović, koji je iz Partizana prošlog leta prešao u italijanski klub, u kome je ranije i igrao, rekao je da je njegova ekipa uradila ono što je trebalo.

"Igrači Partizana su mnogo lakše igrali i više prikazali na sparinzima s nama nego na utakmici. Ali, to je karakteristika mladog tima, da se stegne u zvaničnom važnom meču. Partizan i dalje ima vrlo talentovanu ekipu, zajednički treninzi su bili vrlo kvalitetni, koristili su i nama i njima. Što se Reka tiče, uradili smo ono što je trebalo i idemo dalje", rekao je Vujasinović.

Centar Pro reka Duško Pijetlović rekao je da bi Partizan pružio bolju igru da ima bolje uslove za rad.

"Uvek je lepo vratiti se na Banjicu. Prvotimci Partizana su pokazali da imaju veliki potencijal. Znam u kako teškim uslovima rade, da su tek pre nekoliko dana ušli na Banjicu. Žao mi ih je, da imaju bolje uslove, sigurno bi pružili i bolju partiju", naveo je on.

Ne propustite