Maljković u poseti Vaterpolo savezu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.06.2017.
15:27
Izvor: Beta

Predsednik Olimpijskog komitetata Srbije (OKS) Božidar Maljković posetio je danas Vaterpolo savez Srbije i poželeo toj organizaciji da nastavi s uspesima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Božidara Maljkovića, generalnog sekretara Đorđa Višackog, direktora OKS Damira Štajncera dočekali su predsednik Milorad Krivokapić, generalni sekretar Nemanja Marijan i izvršni dirktor preduzeća Zoran Avramović.

"Imali smo odlilčan rezultat. Predsedniku Olimpijskog komiteta smo predstavili dosadašnji rad, najavili nove akcije, izneli i probleme koji nas muče. Zajedničkom akcijom i uz pomoć države možemo da ostanemo trofejni i da puno optimizma dočekamo Tokio 2020 gde bi sa optimizmom krenuli na još jedno zlato", rekao je Krivokapić.

Predsednika OKS je posebno impresionirala činjenica da je reprezentacija Srbije u ovom trenutku vlasnik svih zlatnih medalja - Olimpijske igre, Evropsko prvenstvo i Svetska liga 2016, Svetsko prvenstvo 2015 i FINA Kup 2014.

"Rekao nam je da takvi rezultati sve govore. Obećao je punu podršku velike organizacije na čijem je čelu uz konstataciju da je privržen vaterpolu i da u našem sportu ima veliki broj prijatelja. Dotakli smo sve teme. Optimistički gledamo u budućnost kada je u pitanju saradnja sa Olimpijskim komitetom a drago nam je i što su naši gosti na čelu sa Božom Maljkovićem do tančina videli u kakvoj situaciji funkcionišemo", dodao je Krivokapić.

Ne propustite