LŠ - Radnički potopljen na "Papastrateju"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.12.2014.
17:48
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Radničkog doživeli su drugi poraz u okviru grupne faze Lige šampiona pošto su tokom popodneva savladani od strane Olimpijakosa na gostujućem plivalištu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedan od glavnih favorita za plasman na 'fajnal-siks' Lige šampiona naneo je tokom popodneva drugi poraz vaterpolistima Radničkog iz Kragujevca u sklopu grupne faze elitnog takmičenja.

Olimpijakos je u Pireju slavio rezultatom 13:7 (4:2, 2:2, 4:3, 3:0) i tako opravdao ulogu favorita u duelu sa viceprvakom Evrope.


Pedesetak sekundi igre u prvoj deonici bilo je dovoljno domaćinu da slomi otpor Radničkog i dođe do dva gola prednosti a tu zalihu vaterpolisti Olimpijakosa nisu ispustili do odlaska na odmor.

Nešto veći broj golova pao je u trećoj deonici tokom koje je grčki sastav uvećao prednost, da bi u poslednjih osam minuta igre Olimpijakos dotukao Radnički i stigao do trijumfa sa 6 golova razlike.

U Radničkom su najefikasniji bili Srđan Vuksanović i Marko Ćuk, sa po tri gola, koliko su postigli i Đanis Funtulis i Konstantinos Murikis na drugoj strani.

Šumadinci nakon dve odigrane utakmice imaju dva poraza a duel trećeg kola igraju 14. januara kada na plivalište SC "Park" dolazi aktuelni šampion Evrope Barseloneta.

Biće to prilika da se Kragujevčani revanširaju španskom sastavu za poraz u finalu prošlosezonskog izdanja Lige šampiona i da konačno upišu prvi trijumf u novom ciklusu takmičenja.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 17.12.2014
20:21

Danas igra i Partizan, gde je najava za tu utakmicu?! Je l' postoje samo Radnicki i veterani?!

avatar
Аполо
Wednesday, 17.12.2014
23:39

Ne najavljuju ni Zvezdu vec duze vreme... Cak ni kada se utakmica zavrsi nema ni rezultata.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 18.12.2014
00:09

Sta mislis, o cemu se tu radi? Zavera protiv beogradskih klubova? :-)