LŠ - Partizan 'pokazao zube' u Mađarskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.04.2017.
10:28
Izvor: Sportske.net

Vaterpolo klub Partizan poražen je u devetom kolu grupne faze Lige šampiona, ali je na gostovanju Egeru prikazao jako dobru partiju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije poražen je u sredu na gostovanju mađarskom Egeru rezultatom 8:4 (0:1, 2:2, 4:1, 2:0) u okviru devetog kola grupne faze vaterpolo Lige šampiona.

Partizan se isprsio pred iskunom ekipom Egera i više od polovine meča bio ravnopravan rival znatno iskusnijem protivniku.

Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj igri, a jedini gol je postigao Lazić na dva minuta pre kraja. Beograđani su i na velikom odmoru imali prednost jer je su obe ekipe u drugom kvartalu postigle po dva gola.

Na sredini treće četvrtine Eger stiže do drugog vođstva na meču ali Janković uspeva da izjednači i zadrži crno-bele u rezultatskom egalu.

Nažalost, bio je to poslednji trzaj crno-belih pred inspirisanim protivnikom koji do poslednjeg odmora stiže do dva gola prednosti, a u poslednjoj četvrtini sa još dva pogotka stavlja tačku na pitanje pobednika.

Dva gola za Partizan postigao je Đorđe Lazić, a po jedan Radomir Drašović i Marko Janković.

Sa po dva pogotka u Egeru su najuspešniji bili nekadašnji prvotimac Partizana Crnogorac Uroš Čučković i bivši igrač Vojvodine i Zvezde, kao i reprezentacije Srbije, Boris Vapenski.

Ne propustite