LŠ - Partizan bi da igra sa Galatom, ali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.11.2014.
20:02
Izvor: Sportske.net

Posle svega što se dogodilo u petak u Istanbulu i ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, doveden je u pitanje i vaterpolo susret Partizana i Galatasaraja na startu Lige šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Svi smo svedoci da velike tenzije i dalje postoje, pre svega zbog maloumnih poteza huligana koji sebe nazivaju navijačima Galatasaraja, o čemu smo već izveštavali.

Zbog toga je neizvesno i hoće li se jedan naizgled običan vaterpolo meč između Partizana i Galatarasaja odigrati u Beogradu naredne subote.

Pojedini mediji su preneli kako će navodno pojedini ''navijači'' Galatasaraja pokušati da dođu na ovu utakmicu, ali čak i da oni to ne učine, jasno je da će ovaj susret morati da bude pod velikom pažnjom nadležnih organa, kako se ne bi dogodio neki novi incident.

Za to vreme, u Partizanu iščekuju zvaničnu odluku, a direktor Mirko Bradajić u izjavi za ''Mondo'' ističe da bi meč trebalo da bude odigran.

''Nije sve u našim rukama. Čekamo mišljenje viših instanci, pre svega policije, koja treba da kaže da li postoje uslovi da meč bude odigran i da svima bude garantovana bezbednost'', kaže Bradajić i podseća da je do sada Partizan imao odličnu saradnju sa Galatasarajem, uz apel navijačima za sportsko ponašanje.

Podsetimo, turski klub je trebalo da sparinguje sa Crvenom zvezdom uoči duela sa crno-belima, ali iz pomenutih razloga, do toga nije došlo.




Ne propustite