Kragujevčani, samo hrabro!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.03.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog u sredu nastavljaju pohod ka plasmanu na završni turnir Lige šampiona. Rival će im ponovo biti Eger, ali ovog puta u Mađarskoj. Podsetimo, Radnički je u prošlom kolu pred svojim navijačima uspeo da savlada ovog rivala.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

U derbiju šestog kola Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca gostuju najvećem konkurentu za plasman na „fajnal-siks“, mađarskom šampionu Egeru, u sredu, od 18.45 sati.

Kragujevčani su u prvom duelu, u svom „Parku“, slavili 12:11, iako nisu igrali u punom sastavu, a sada će, nakon mesec i po dana, konačno ponovo biti kompletni.

''Ova utakmica je veoma važna za oba tima, jer će pobednik biti veoma blizu završnog turnira. Očekujemo tešku utakmicu, kao i u Kragujevcu, i ne verujem da će protivnik nešto bitno promeniti u odnosu na taj duel. Mađarski timovi su poznati kao teški domaćini, ali verujem da možemo da im odgovorimo i da se suprotstavimo na pravi način'', rekao je Uroš Stevanović, trener Radničkog.

Mađari trenutno zauzimaju drugo mesto, sa sedam bodova, jednim više od trećeplasiranih Šumadinaca, koji bi u slučaju da izbegnu poraz imali velike šanse da viziraju put u Barselonu.

Tabela Grupe A: Pro Reko 15, Eger 7, Radnički 6, Breša 5, Olimpijakos 5, Barseloneta 4 boda.

Ne propustite