Jakšić: "Uvek ćemo ići na pobedu"

Autor: Beta Beta
sreda 05.10.2016.
23:59
Izvor: Beta

Kapiten vaterpolo kluba Partizan Nikola Jakšić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj sezoni uvek ići na pobedu bez obzira ko je protivnik.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli novu sezonu počinju u petak utakmicom protiv Mornara u regionalnoj ligi.

"Timu sam se, kao i juniorski reprezentativci priključio pre dve nedelje i zaista sam prezadovoljan i atmosferom i igrom koju smo u prvim proverama prikazali. Pre nedelju dana sparingovali smo sa ruskim prvakom  Spartakom, daleko iskusnijom ekipom i sa njima smo se ravnopravno nosili kao da su naši vršnjaci. Uvek ćemo ići na pobedu, bez obzira da li nam je rival Mornar ili Pro Reko", rekao je Jakšić na konferenciji za novinare.

Partizan i ovu sezonu počinje s podmladjenim timom, a ekipa s Banjice će igrati domaće prvenstvo i Kup Srbije, regionalnu liga i Ligu šampiona.

"Verujem da i najjačim evropskim ekipama ni ove sezone neće biti lako da igraju protiv Partizana. Svakog rivala ćemo respektovati, ali nikoga se ne plašimo. Siguran sam da ćemo sezonu iskoristiti kako planiramo i da ćemo za osam – devet meseci svi mi igrači biti za bar po jedan stepenik više nego sada što se tiče samopouzdanja i iskustva", rekao je vaterpolista Radomir Drašović.

Ne propustite