Ima li bolje škole za mlade golmane od rada sa Denisom Šefikom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.09.2015.
12:16
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca upisuje nove članove u školu vaterpola, zakoju se mogu prijaviti dečaci 2005. godište i mlađi, kao i devojčice rođene 2004. i kasnije.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

I dalje traje promotivna akcija tokom koje su za nove polaznike prva dva meseca treniranja besplatna, a upis se vrši svakog radnog dana od 18.30 sati, u klupskim prostorijama Radničkog, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.

U kragujevačkom klubu veliku pažnju posvećuju radu sa mlađim kategorijama, o čemu dovoljno govori podatak da je na poziciji koordinatora mlađih selekcija Nenad Vasilovski, jedan od najboljih stručnjaka u Srbiji, pod čijom su trenerskom palicom iznedreni mnogi seniorski reprezentativci.

Među trenerima je i Živislav Živanović, član stručnog štaba mlađih selekcija Srbije, a potvrđen je i dolazak dva nova stratega.

Za petnaestak igrača iz omladinskog pogona Radničkog koji u ovoj sezoni konkurišu za prvi tim, ogromno je iskustvo rad sa Urošem Stevanovićem, koji je kao prvi pomoćnik selektora Dejana Savića bio deo velikih uspeha naše reprezentacije u poslednjih nekoliko godina.

Nema sumnje da će u kragujevačkom „Parku“ biti i najbolji rad sa golmanima u zemlji, jer će od ove sezone sve čuvare mreže trenirati proslavljeni reprezentativac Denis Šefik.

Zahvaljujući jako kvalitetnom radu, za ekstremno kratko vreme mlađe selekcije Radničkog neočekivano su počele da pune klupske vitrine medaljama sa državnih prvenstava, ali i najjačih međunarodnih turnira, pa sve češće dobijaju pozive za razmene i međusobno usavršavanje sa raznim evropskim klubovima.

Sve češće stižu i pozivi u mlađe nacionalne selekcije Srbije, a cilj je da se jednog dana Kragujevčani nađu i u seniorskoj reprezentaciji i da „Park“ postane baza talenata „delfina“.

Ne propustite