Gocićeve suze radosnice: ''Jedan je Žile kapiten!''

Autor: Beta Beta
subota 08.08.2015.
23:40
Izvor: Beta

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije rasplakao se večeras posle dodele medalja na Svetskom prvenstvu u Kazanju, i rekao je da mu je "najveća čast u životu" što je bio kapiten ovim saigračima.

BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DR
BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DR

Povezane vesti

Kapiten Živko Gocić večeras nije krio emocije posle fantastične igre ''Delfina'' u finalu protiv Hrvatske (11-4) i osvojene titule prvaka sveta.

"U poslednjih par meseci definitivno je tako (da Srbija pobeđuje). Po ko zna koji put kažem da mi je najveća čast u životu što sam kapiten ovim momcima", rekao je Gocić za RTS sa zlatnom medaljom oko vrata.

Tada su ga saigrači koji su bili pored prekinuli skandiranjem "uzmi, Žile, svetsku titulu" i "jedan je Žile kapiten", nakon čega se Gocić odmaknuo od kamere i šakom prekrio oči.

Posle toga se sabrao i kratko rekao: "Pored toga što su veliki ljudi, oni su i ogromni šampioni. Ja sam najsrećniji što sam njihov kapiten".

Andrija Prlainović je proglašen za zvanično najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Kazanju.

"Nebitno je to sve. Večeras smo svedoci istorije. Niko nikad nije osvojio Svetsko prvenstvo na ovakav način. Biti deo ovog tima je privilegija. Čast je biti samo deo ovog tima, a ono što smo mi uradili u poslednje dve godine će se prepričavati godinama", rekao je Prlainović.

Filip Filipović je kazao da je večeras "bilo nemoguće" pobediti Srbiju.

"Ono što je slomilo Hrvatsku je naše srce i zaista čestitam svim saigračima. Nisu u pitanju dodavanja i golovi, bila je ovo ekipa koju je bilo nemoguće nadigrati, nemoguće pobediti. Voleo bih da čestitam stručnom štabu i saigračima i želimo da pozdravimo celu naciju. Ovo je zaista velika, velika privilegija, biti deo ovog tima", rekao je Filipović.

Na pitanje zašto selektor Dejan Savić ponovo nije skakao u bazen, Filipović je u šali odgovorio:

"Selektor se malo ugojio, nismo bili sigurni da ćemo ga izvaditi"
.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
13:42

Savic, Gocic, Filipovic, Mandic, Prlainovic, Gojko i Dusko Pjetlovic, Branislav i Stefan Mitrovic, Nikic, Cuk, Aleksic i Jaksic- SRBIJA&PARTIZAN

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
11:06

Savic, Gocic, Filipovic, Mandic, Prlainovic, Gojko i Dusko Pjetlovic, Branislav i Stefan Mitrovic, Cuk, Aleksic i Jaksic- SRBIJA&PARTIZAN

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
13:42

Zaboravio sam Nikica, odnosno da ih ima 13, a ne 12 kao u kosarci:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
11:04

* I Aleksic je nas:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
13:42
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
11:01

Savic, Gocic, Filipovic, Mandic, Prlainovic, Pjetlovici, Mitrovici, Cuk i Jaksic- sve nasi bivsi i sadasnji igraci, a Randjelovic je iz Kikinde tako da ni on nije zvezdino dete:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 08.08.2015
23:42

Zigovanje celicnim spolovilom, urinirali smo po njima i iznad vode:-D