Galatasaraj na Banjici - MUP zatvara tribine!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.01.2015.
12:34
Izvor: Sportske.net

Odložena utakmica 1. kola vaterpolo Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja zakazana je za narednu subotu a MUP je naložio da se meč odigra pred praznim tribinama što povlači i pitanje organizacije košarkaške utakmice Crvene zvezde Telekom i turskog

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Krajem novembra minule godine u Istanbulu se dogodila tragedija kada je navijač Crvene zvezde Telekom mučki ubijen uoči košarkaške utakmice sa Galatasarajem.

Samo nekoliko dana nakon ubistva Marka Ivkovića ispred dvorane "Abdi Ipekči" vaterpolo klub Galatasaraj trebalo je da gostuje Partizanu u okviru 1. kola Lige šampiona ali je policija ocenila da nisu ispunjeni bezbesnosni uslovi za odigravanje utakmice.

Gotovo dva meseca kasnije Partizan će ugostiti Galatasaraj na Banjici ali će duel dva kluba biti odigran pred praznim tribinama!

Ministarstvo unutrašnjih poslova dalo je saglasnost da se utakmica odigra ali bez prisustva publike što dovodi u pitanje i organizaciju košarkaške utakmice Crvena zvezda Telekom - Galatasaraj koja je na programu dan ranije.

Ukoliko MUP smatra da nije dovoljno bezbedno da vaterpolo utakmica bude igrana uz prisustvo navijača onda se može pretpostaviti da će isti scenario biti primenjen i na košarkaški meč u "KombankAreni".

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Galatasaraj zakazana je za 16. januar a ostaje nam da vidimo da li će se taj meč takođe igrati pred praznim tribinama što u datom trenutku deluje kao sasvim izvesno.

Ne propustite