Furiozni finiš srpskih ''Delfina'', pobeda na startu Svetske lige

Autor: Beta Beta
utorak 20.10.2015.
23:17
Izvor: Beta

Znatno podmlađena reprezentacija Srbije uspešno je startovala u Svetskoj ligi, savladavši selekciju Francuske posle velikog preokreta u poslednjoj četvrtini.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas u Beogradu Francusku sa 12:9 (3:2, 2:5, 1:2, 6:0), u prvom kolu Grupe B Svetske lige.

Srbija, koju je sa klupe predvodio Vladimir Vujasinović umesto Dejana Savića, nastupila je u kombinovanom sastavu, u kom većinu igrača čine oni iz juniorske selekcije.

Domaći tim je imao problema sa protivnikom tokom prve tri deonce, posle kojih je Francuska imala tri gola prednosti. Ipak, predvođena pre svih Andrijom Prlainovićem, Srbija je odlično odigrala četvrtu četvrtinu i preokrenula rezultat.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Prlainović sa četiri gola, dok su Filip Filipović i Gavril Subotić postigli po tri. Francusku je predvodio Igo Krusilat sa pet.

Srbija će u narednom kolu 17. novembra dočekati Španiju, koja je u prvom kolu ranije danas sa 11:6 izgubila od Crne Gore.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 20.10.2015
23:22

Svaka cast nasim igracima, iako nemaju gde da treniraju, mnogi pripreme rade u suvim uslovima, to im ne smeta da deru sve redom. Imamo i vaterpolo u narednih 7-8 godian dobar, ali posle cemo videti, jer kako stvari idu verovatno ce se ukinuti, nazalost.