Filipović nezadovoljan tretmanom sudija: "Sramno u kom pravcu ide vaterpolo"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.07.2017.
20:34
Izvor: Sportske.net

Filip Filipović je zadovoljan učinjenim na Svetskom prvenstvu, ali je neraspoložen kada govori o suđenju.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Kapiten naše reprezentacije, Filip Filipović, istakao je da je cilj za ovu godinu ostvaren, iako naša reprezentacija nije uspela da stigne do finala.

"Digli smo se zajedno, tako i padamo. Osvojili smo bronzanu medalju i ostvarili cilj za ovu godinu. Čestitke momcima i stručnom štabu jer smo sve ovo izneli sami. Ovo je velika stvar, nastavljen je kontinuitet osvajanja medalja i mislim da je to najbitnije. Nismo prekinuli tu nit, ostali smo u samom vrhu . U narednom olimpijskom ciklusu bićemo apsolutno sami, bez mnogo pomoći, tako da moramo da poradimo dosta na sebi, na psihi i mentalitetu da bismo dočekali sve utakmice", rekao je on.

Filipović nije zadovoljan tretmanom koji ima naša reprezentacija, što je izražavao tokom čitavog turnira.

"Ovo je sramno u kom pravcu ide vaterpolo, moraju ljudi okolo da učine sve što je u njihovoj moći da bi nas skinuli sa trona. Ova ekipa Srbije ne igra protiv protivnika sada je to i šira priča. Zato moramo da budemo jaki. Dovoljno smo mudri i pametni da se još više ne podignemo i ne zavisimo ni od koga", rekao je on.



Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 29.07.2017
21:47

šupćino di si bio zadnje dve utakmice

avatar
Saturday, 29.07.2017
21:16

Da, ali i ti si krajnje sraman bio u polufinalu, bukvalno si ponistio sve sto je cudesni Andrija uradio zajedno sa Mitrovicem na golu koji nije mogao nista da skine. Mandic je imao opravdanje za losu partiju, ali ti bas i nisi, zapitaj se malo ipak...