Filip Filipović objasnio: ''Nisam davao nikakve izjave!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.01.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najbolji vaterpolista sveta upleten je ovih dana, ni kriv ni dužan, u priču sa kojom nema nikakve veze, a sve zbog pojedinih profila na društvenim mrežama, koji nose njegovo ime.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

U današnje vreme se brojne, neproverene informacije sa društvenih mreža vrlo lako nađu i u medijima, a takav slučaj je bio i prethodnih dana kad je u pitanju Filip Filipović, naš proslavljeni vaterpolista.

Na jednoj Fejsbuk stranici, koja nosi njegovo ime, pojavio se oštar stav u vezi sa odlukom MUP-a da ne dozvoli navijačima Partizana prisustvo na utakmici sa Galatasarajem u okviru vaterpolo Lige šampiona, a zbog poznatih događaja u Istanbulu kada je navijač Crvene zvezde Marko Ivković izgubio život.

Međutim, reprezentativac Srbije sa time nema nikakve veze, što je i potvrdio u izjavi koju prenose ''Novosti''.

''Ne koristim nijednu društvenu mrežu, tako da ne stojim iza bilo kakvih izjava, komentara, natpisa koji se pojavljuju na profilima koji koriste moje ime ili u kojima se pominju moje ime i prezime. Tekst koji se pojavio nalazi se na profilu fan klub Filip Filipović, kojim ne upravljam, a javnost će biti obaveštena ako budem odlučio da otvorim bilo kakav nalog na društvenim mrežama'', objasnio je Filipović.




Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN6
Wednesday, 14.01.2015
15:27

Video sam šta je napisano sa tog izgleda lažnog profila, čovek uopšte nije bio strog, bio je blag prema MUP-u Srbije i državi Srbiji!