Filip Filipović: ''Hvala i onima koji nas nisu podržavali, možda će sad početi''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.06.2017.
18:58
Izvor: Sportske.net, waterpoloserbia.org

Kapiten naše vaterpolo reprezentacije veruje da serija trofeja srpskih ''Delfina'' nije dosadila našem narodu.

Promo VSS
Promo VSS

Povezane vesti

Sportska vest dana u Srbiji je svakako nova titula naše vaterpolo reprezentacije u Svetskoj ligi.

''Delfini'' su u finalu savladali Italiju sa 10-9, a posle meča, prilikom dodele pehara, novi kapiten reprezentacije Srbije Filip Filipović je imao i manji ''incident'' sa poklopcem pehara, pa se na tu temu našalio u razgovoru sa novinarima.

''Za malo da se završi pogubno. Šalim se, hvala momcima što su mi omogućili da i ja jednom podignem pehar. Hvala stručnom štabu, ljudima iz MOS i VSS koji su nam omogućili da dodjemo ovde. Nadam se još većoj podršci'', izjavio je Filipović.

On se nada da titule koje godinama osvajaju naši vaterpolisti nisu dosadili ljubiteljima sporta u Srbiji, a imao je i poruku za one koji do sada nisu bili uz srpske ''Delfine''.

''Možda smo dosadili ljudima iz sveta vaterpola, ali nismo našem narodu i ovo je jedini način da im pokažemo šta moemo da im damo i da im izmamimo osmehe.

Hvala i onima koji nas nisu podržavali, možda će sada početi.

Početak utakmice je bio loš ali ova ekipa sa Savićem zna kako se igraju finala. Moglo je i ubedljivije ali i sa ovim sam zadovoljan'',
izjavio je Filipović.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Sunday, 25.06.2017
19:16

Ne razumem kako neki sportista moze da se obazire na ljude koji ostavljaju komentare po portalima.. Svakakvoj osobi je to dozvoljeno i naravno da ce se naci neko ko ce pljuvati po svemu. Cak i da to stvarno ne zeli, radice to kako bi nervirao druge koji ostavljaju klomentare podrske.