EL - Partizanu bod protiv Galate

Autor: Beta Beta
sreda 13.04.2016.
20:30
Izvor: Beta

Vaterpolisti Partizana odigrali su danas u gostima nerešeno protiv Galatasaraja 9:9 (4:2, 3:1, 1:4, 1:2) u utakmici osmog kola Grupe B Lige šampiona.

Beta
Beta

Povezane vesti

Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Draško Gogov i Gavril Subotić s po tri gola.

U ekipi Galatasaraja istakli su se Slobodan Nikić i Nesfet Ozbek takodje s po tri pogotka.

Veći deo meča vaterpolisti Partizana bili su dominantan rival u duelu sa daleko iskusnijim timom, koji sa klupe vodi Igor Milanović.

Vodio je beogradski tim u dva navrata sa četiri razlike (7:3 i 8:4), ali na kraju je došao samo do boda u dramatičnoj završnici. Svega 17 sekundi pre kraja Draško Gogov je postigao izjednačujuči pogodak i tako crno-belima doneo prvi bod u gostima ove sezone u Ligi šampiona.

"Odigrali smo odlično prvo poluvreme. Posle je došlo do pada u igri, nismo iskoristili svoje šanse, a vaterpolisti Galatasaraja svoje prilike za gol su koristili i preokrenuli. Na kraju, nisam zadovoljan bodom, ali raduje me igra u prvom poluvremenu. Nadam se da ćemo tako igrati i u plej-ofu", rekao je golman Partizana Dimitrije Rističiveć.

Partizan je i pre ove utakmice ostao bez šansi da se plasira na fajnal-siks. Crno-beli posle osam utakmica imaju sedam bodova i zauzimaju pretposlednje, peto mesto u Grupi B, dok je Galatasaraj poslednji sa jednim bodom.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Wednesday, 13.04.2016
20:38

Možda je zbog mladosti tima ali Partizan ne može na tom nivou da odigra konstantno dobro sve 4 četvrtine i zbog toga ostaje bez pobeda.