Drama u Beogradu, Srbiji svetska bronza!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.08.2017.
19:57
Izvor: Sportske.net

Veliku borbu vodile su večeras juniorske reprezentacije Srbije i Mađarske, naš tim na kraju uspeo da trijumfuje i osvoji bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu.

VSS/Ivica Veselinov
VSS/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Posle neočekivanog poraza u četvrtfinalu od Grčke, selekcija Vlade Vujasinovića uspela je da se trgne i večeras savlada tradicionalnog rivala, ekipu Mađarske u borbi za bronzanu medalju na Svetskom juniorskom prvenstvu u Beogradu.

Vujasinovićevi izabranici su posle velike borbe slavili sa 12-11, odbranivši poslednji napad koji su imali Mađari za eventualno izjednačenje.

Naš tim je tokom čitavog meča bio u predosti, vodio je i sa 8-4 posle druge četvrtine, ali kako se meč bližio kraju, Mađari su ''topili'' taj zaostatak.

Srećom, nisu do kraja uspeli da ga istope.

Ostaje još borba za titulu prvaka sveta, a vodiće je reprezentacije Hrvatske i Grčke.

Srbija - Mađarska 12:11 (3:2,5:2,2:4,2:3)

Bazen Milan Gale Muškatirović. Sudije: Gledalaca 700. Igrač više: Srbija 12 (5), Mađarska 20 (9). Peterci: Mađarska 2 (2)

SRBIJA: Filipović, Tankosić 2, Tomić 2, Lukić, Vučinić, Gvozdanović 1, Drašović 1, Toholj, Janković 2, Radojević, Radonjić 2, Velkić 2, Belopavlović. Selektor: Vujasinović.

MAĐARSKA: Vogel, Zernivari, Lukač, Vadovič, Nađi 1, Ruser, Zatmari 3, Časovski 1, Manherc 4, Buran, Simon, Teleki 2,Čizar. Selektor Horkaji.




Ne propustite