''Delfini'' konačno kompletni

  • 03. jul 2012.

  • 20:49

  • Izvor: Sportske.net

Posle turnira ''Osam nacija'' u Kozenci, reprezentacija Srbije je na kratko u Beogradu, a već u sredu ih očekuje put u Portugalete, gde će učestvovati na još jednom turniru, generalnoj probi pred Olimpijske igre.


Foto: waterpoloserbia.org
Ono što selektora Dejana Udovičića u ovom trenutku može da raduje jeste činjenica da se u tim vraćaju oporavljeni kapiten Vanja Udovičić i Duško Pijetlović, čije se odsustvo značajno osetilo u Kozenci, gde su ''Delfini'' završili na četvrtom mestu.

Ipak, i pored nešto lošijeg plasmana od očekivanog, selektor Udovičić ima razloga za zadovoljstvo, jer su pojedini igrači iz mlađše garde iskoristili ukazanu šansu, pre svih Šaponjić.

''Oni su iznenada dobili veću šansu. Igrali su sa oscilacijama ali i sa velikom željom da se pokažu i ja sam zadovoljan. Videli smo neke elemente o kojima nismo ni razmišljali i to je još jedna pozitivna stvar sa ovog turnira. Italijani su bili bey Ikardija, Crnogorci su delovali najsvežije. Sigurno je da će biti žestoko u Londonu i da će odlučivati detalji'', izjavio je Udovičić.

Na turniru u Portugaleteu učestvuju još Grčka, Španija i Kanada, što je i redosled protivnika Srbije na ovom takmičenju.

 

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Iguain pretekao Maradonu!

Het-trikom protiv Lacija, fudbaler Napolija Gonzalo Iguain stigao do brojke od 17 postignutih golova u svojoj prvoj sezoni u Seriji A, čime je nadmašio slavnog zemljaka Dijega Maradonu, koji je u svojoj prvoj sezoni u dresu Napolija postigao 14 golova.

17

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...