Ćuk: ''Radnički postao vaterpolo gigant, drago mi je što sam u Kragujevcu!''

Autor: Beta Beta
sreda 02.07.2014.
14:27
Izvor: Beta

Kragujevački Radnički promovisao prvo pojačanje ovog leta. To je iskusni Marko Ćuk, a sportski direktor Jugoslav Vasović najavio je da navijači mogu da očekuju još novih imena.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Srpski vaterpolista Marko Ćuk novi je igrač Radničkog iz Kragujevca, saopšteno je danas iz tog kluba.

"Drago mi je što ću naredne sezone biti u Radničkom, ekipi koja je za kratko vreme postala gigant u svetu vaterpola. U prošloj sezoni nisu imali malo sportske sreće da osvoje Ligu šampiona, a ja ću dati sve od sebe da klub ostvari zacrtane ciljeve", rekao je Ćuk.

Ovaj 31-godišnji vaterpolsita je prethdonih osam sezona proveo u inostranim klubovima, a prošle je nastupao u Sen Džulijenu sa Malte.

"U zrelim sam igračkim godinama i svaki igrač posle toliko vremena u jednom trenutku dobije želju da se vrati bliže kući. Ako ne može baš u svoj grad, onda što je bliže moguće. Mislim da je Kragujevac idealna prilika da tu želju ispunim. Imam i lični motiv da se posle toliko godina ponovo dokazujem na srpskoj vaterpolo sceni", kazao je Ćuk.

Sportski direktor Radničkog Jugoslav Vasović istakao je da Ćuk poseduje veliki kvalitet i dodao da je takav igrač nedostajao Kragujevčanima.

"Ćuk je tek prvo pojačanje, biće ih još. Neki igrači su već napustili Radnički. Zbog trenutne situacije u državi i ekonomskih razloga, nećemo moći da imamo onakva imena kakva smo imali, ali sam siguran da ćemo imati respektabilnu ekipu koja će opravdati naše velike ambicije", kazao je Vasović.

On je dodao da Radnički u narednoj sezoni želi da osvoji makar jedan trofej i da se nada da će u tome uspeti.

Ne propustite