'Braćo' Rusi, ne nadajte se popustu! (20.15)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.01.2016.
10:56
Izvor: Sportske.net

Večerašnjim četvrtfinalnim duelima u "KombankAreni" počinje završnica Evropskog prvenstva, a protivnik vaterpolo selekcije Srbije biće 'bratska' Rusija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Četvrtfinalnim utakmicama na 32. Evropskom prvenstvu za vaterpoliste počinju završne borbe na kontinentalnom šampionatu u kojima će učestvovati oni najbolji.

Bez želje da potcenjujemo bilo koju selekciju, ali većina mečeva koje smo do sada gledali na Evropskom prvenstvu u Beogradu uglavnom je predstavljala zagrevanje za ono što će uslediti.

U borbi za trofej ostale su najbolje reprezentacije u Evropi a čini se da je Srbija dobila najlakšeg rivala kada su četvrtfinalni okršaji u pitanju.

"Delfini" će večeras od 20.15 odmeriti snage sa selekcijom Rusije koja je do mesta u četvrtfinalu stigla zahvaljujući pobedama nad Turskom, Grčkom i Nemačkom.

Vaterpolo tim zemlje koju doživljavamo bratskom zauzeo je drugo mesto u grupi "D" u kojoj su igrale još reprezentacije Mađarske, Grčke i Turske, da bi u osmini finala eliminisao Nemačku (9:6).

Verujemo da nije potrebno nabrajati kako je Srbija stigla do četvrtfinala ali ćemo istaći da "Delfini" od početka turnira imaju skor 4-0 i sve osim pobede u večerašnjem duelu bilo bi ravno senzaciji.

Srbija će u slučaju pobede nad Rusijom u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Španija - Grčka koji je takođe večeras na programu, ali prvo treba upisati trijumf nad "Baćuškama" a tek onda govoriti o onome što sledi.

Ne propustite