Banjica čeka titulu! (18.45)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.05.2015.
11:33
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji vaterpolo klub u Srbiji nalazi se na pragu 26. šampionske titule a da bi stavili ruku na trofej izabranici Vlade Vujasinovića u subotu će morati da slave u Kragujevcu.

Beta/Hina/MarioStrmotic/Ds
Beta/Hina/MarioStrmotic/Ds

Povezane vesti

Posle dve godine "posta" vaterpolo klub Partizan mogao bi da se vrati na tron za šta će biti potrebno da izabranici Vladimira Vujasinovića treći put u sezoni savladaju Radnički u SC "Park" u Kragujevcu.

Treća utakmica finala plej-ofa Prve A vaterpolo lige Srbije zakazana je za 18 časova i 45 minuta a crno-beli će u Kragujevcu imati prvu meč loptu u borbi za trofej.

Posle "brejka" u "Parku" i trijumfa posle peteraca na "Banjici" Partizan je stigao do prednosti od 2:0 što znači da će vaterpolisti najtrofejnijeg kluba u Srbiji u subotu imati veliku psihološku prednost na svojoj strani.

"Radnički je u obe utakmice pokazao da je u stanju da odigra zaista dobro. Želimo da slavimo u Parku, ali je moguće i da Kragevčani pobede i da se serija vrati na Banjicu" kaže trener crno-belih.

Kragujevački klub ima velikih problema u funkcionisanju i mnogi igrači već su napustili Radnički nezadovoljni nepoštovanje finansijskih odredaba ugovora koje su potpisali.

Uprkos tome što igraju svoje treće uzastopno finale domaćeg plej-ofa čini se da su vaterpolisti Radničkog ovoga puta najdalje od titule i da Partizan u datim okolnostima ima velike šanse da stigne do trofeja.

Crno-beli bi trećim ovosezonskim trijumfom u Kragujevcu stigli do 26. titule prvaka države čime bi povratili dominaciju koju su izgubili u sezoni 2012/2013 kada su Crvena zvezda i Radnički Kragujevac velikim finansijskim ulaganjima stvorili najkvalitetnije ekipe u Evropi.

Partizan će prvu meč loptu u borbi za titulu imati od 18 časova i 45 minuta na bazenu SC "Park" u Kragujevcu. Ukoliko Radnički uspe da prevaziđe psihološku barijeru i slavi u trećem meču naredna utakmica bila bi odigrana na Banjici.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 16.05.2015
16:38

Ajmo sumadinci, smognite snage!!

avatar
Max Bunker MB
Saturday, 16.05.2015
13:58

Ajmooo crno-beliiii!!! NAPRED PARTIZAN!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
11:35

Jednu ruku smo vec stavili na trofej, a za dve bismo morali veceras da pobedimo i da vratimo titulu tamo gde joj je mesto. Neka pobedi bolji!