Za ubistvo Zvezdinog navijača 18 godina robije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
12:37
Izvor: Sportske.net

Viši sud u Čačku u sredu je izrekao prvostepenu presudu optuženima za nasilje na Trgu ustanka u kojem je život izgubio navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Odlukom Višeg suda u Čačku u sredu je D.B. osuđen na osamnaest godina zatvora zbog krivičnog dela teškog ubistva koje je izvršio 23. aprila 2016. godine.

Nemili događaj zbio se na Trgu ustanka u Čačku pre nešto manje od godinu dana kada je u tuči navijača Borca i Crvene zvezde stradao Aleksandar Jaćimović.

Sud u Čačku je pored D.B. izrekao kaznu od sedam godina zatvora V.B. iz Negotina koji je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, dok je B.M. osuđen na kaznu kućnog zatvora u trajanju od 10 meseci zbog nasilničkog ponašanja.

Veće kojim je predsedavao Branko Milovanović obrazložilo je presudu rečima da svrha kažnjavanja ima za cilj sprečavanje nasilja među mladima u Srbiji.

Navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović preminuo je od posledica uboda nožem, a tuči navijača prethodila je svađa oko devojke.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Otac
Wednesday, 29.03.2017
14:30

Jos vise ga osuditi! Ma bre svako ko kod sebe nosi noz, pistolj ili bilo sta(a da nema nikakvo ovlascenje za to) neka odmah robija 3 godine, pa da vidimo da li ce se iko usuditi da nosi, a ne da ga upotrebi jos. Sada svaka druga budala ima kod sebe neko oruzje jer je zakon smesan, maloletnici zasticeni ko beli medvedi zato i bodu i pale ljude po drzavi, gde mi zivimo majko mila, da ti ubijes coveka samo zato sto navija za drugi klub..

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 29.03.2017
13:17

1000 godina zatvora treba za ovakve stvari. Uporno se odbija da se stane na put odredjenoj grupi, koja stalno pravi nerede i nemire na sportskim manifestacijama i na ulici. Kad-tad ce se stati ovome na put i ugusice se sve sto je lose i odvratno, samo to da se istinski pozeli i oni su gotovi.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 29.03.2017
19:01

Mnogo je to... Bolje 20godina od toga 10godina da radi najteze moguce poslove po 12 sati dnevno a preostale 10godine u kavez i da se siba svaki dan pre rucka i pre vecere.