Uzalud "Delije" šalju vetar u leđa!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
23:12
Izvor: Sportske.net

Uprkos još jednom lošem izdanju fudbalera Crvene zvezde navijači najtrofejnijeg kluba u Srbiji nisu propustili priliku da iznova dokažu svoju vernost.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde krenuli su u novu sezonu sa sloganom "Vetar u leđa da ti daje kada vetra nestane" čime su pokazali kako će pomagati ekipi da savlada prepreke pred kojima se nađe.

Na veliku žalost "Delija" Crvena zvezda je na prvom takmičarskom susretu u novoj superligaškoj sezoni koji je odigran na stadionu "Rajko Mitić" ponovo razočarala kako igrom, tako i rezultatom.

Crveno-beli su remizirali sa Radničkim iz Niša, pa iako su lako mogli i do pobede da je Aleksandar Katai realizovao penal u 92. minutu, publika na stadionu "Rajko Mitić" nije bila zadovoljna.

"Delije" su na početku drugog poluvremena obavile svoj uobičajeni ritual i novom sjajnom koreografijom poslale poruku ekipi koja je na terenu delovala jako loše. "Sever" je sve vreme pružao podršku izabranicima Miodraga Božovića, dok ostatak navijača nije bio tako strpljiv pa se stadionom prolomilo "Uprava napolje".

Utakmici Crvena zvezda - Radnički Niš prisustvovalo je oko 20.000 navijača a najveći deo njih je napustio stadion razočaran onim što je mogao da vidi na terenu.

Кореографија на утакмици са Радничким из Ниша!

Posted by Најјачи смо | ДС 1989 on петак 31. јул 2015.

Ne propustite