Uvertira pred derbi - Tuča na autoputu, u Splitu zapaljen auto!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
14:51
Izvor: Sportske.net

Hrvatski huligani počeli su da divljaju pre početka derbija između Hajduka i Dinama, a iz komšiluka stižu zastrašujuće slike sa autoputa A1 i ulica Splita gde je zapaljen automobil zagrebačkih tablica.

index.hr
index.hr

Povezane vesti

Najveći derbi hrvatskog fudbala nije ni počeo a iz komšiluka nam stižu zastrašujuće vesti koje se tiču divljanja huligana koji sebe nazivaju navijačima Hajduka i Dinama.

Dva veća incidenta dogodila su se pre početka današnjeg meča na "Poljudu", jedan na autoputu ka Splitu, a drugi u blizini stadiona.

Hrvatski mediji prenose da je na autoputu A1 došlo do obračuna navijača Dinama koji pripadaju suprotstavljenim frakcijama.

"Na odmorištu Jasenice došlo je do velikog sukoba suprostavljenih frakcija BBB - takozvanih 'mamićevaca' i 'antimamićevaca'" navodi televizija "N1".

Veće incidente na autoputu sprečila je policija koja je ispalila nekoliko hitaca u vazduh ne bi li obuzdala huligane.

Drugi incident zabeležen je u Gundulićevoj ulici u Splitu kada je na vozilo sa zagrebačkim registarskim oznakama bačen molotovljev koktel. Samo pukim slučajem sprečena je veća tragedija jer su se u momentu kada je vozilo zapaljeno u njemu nalazila četvorica mladića.

Utakmica 28. kola 'Hrvatske nogometne lige' između Hajduka i Dinama trebalo bi da počne u 15 časova.

Ne propustite