"Ultras World" - 'Delije' su najbolja navijačka grupa na svetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.12.2014.
17:37
Izvor: Sportske.net

Najpoznatiji kanal na "Jutjubu" napravio je listu od 10 najboljih navijačkih grupa u svetu, a prvp mesto pripalo je navijačima Crvene Zvezde. "Grobari" takođe među 10.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Najpoznatiji kanal na "Jutjubu" čija je tematika vezana za navijačke grupe i njihova izdanja, "Ultras World",  proglasio je 10 najboljih u 2014. godini.

Zna se dobro u navijačkom svetu gde se prave najbolje atmosfere. Balkansko poluostrvo i Argentina prosto dominiraju, uz par navijačkih grupa iz ostatka sveta.

Ove godine imamo po dve bugarske, srpske i argentinske navijačke grupe i po jednu iz Poljske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Maroka i Grčke.

Dakle, ove godine čak 5 navijačkih grupa sa Balkanskog poluostrva su se našle među 10 najboljih na svetu.

Prvo mesto pripalo je navijačima Crvene Zvezde, tako da je za razliku od prethodne godine kada su navijači Legije dobili veliko priznanje, sada došlo do zamene mesta. U 2013. godini "Delije" su bile na drugom mestu.

Evo i kompletnog poretka po ekipama za koje navijaju:

1. Crvena Zvezda
2. Legija
3. Radža Kazablanka
4. River Plejt
5. Partizan
6. Panatinaikos
7. Levski Sofija
8. Rosario Central
9. Al-Ahli
10. CSKA Sofija

Zavalite se i uživajte u narednih 50-ak minuta!

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizanovac
Monday, 29.12.2014
19:44

U Ultras svetu se gledaju brojnost, koreografije, bakljade.. Treba biti realan i reći da su Delije prejake u sva 3 segmenta. I realno je da su najjači fudbalski navijači Evrope, pa i planete..
Grobari su na košarci odlični, na fudbalu uvek brojnost zeza, Beograđana premalo dolazi, al zato na derbiju ili velikim evropskim utakmicama pokidaju. Koreografije nekad su stvarno za smijanje, a nekad su za poštovanje.. Ali su mnogo smoreni bre.. A i dešava se to šta se dešava, oko tih podela, ubistava,..
Zato kad vidim ko je sve danas Grobar, ponosan sam što sam Partizanovac.