Uhapšeno osam navijača Lestera u Španiji

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.04.2017.
14:08
Izvor: Sportske.net

Navijači Lestera su divljali sinoć u Madridu, ima i onih koji su završili i u policijskoj stanici.

EPA/NARONG SANGNAK
EPA/NARONG SANGNAK

Povezane vesti

Večeras Lester igra jednu od najbitnijih utakmica u svojoj istoriji, 1/4 finale LŠ protiv Atletiko Madrida, a veliki broj navijača iz Lestera je stigao u Madrid još sinoć.

Ipak, nije moglo da prođe bez ružnih scena.

Izgleda da su se desile i tuče sa policijom, u stanici su javili da je šest policajaca napadnuto, a da je osam navijača Lestera uhapšeno.

Nije ovo prvi put Englezima da divljaju kada odu nagostovanja u Evropu...

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 12.04.2017
16:46

Енглеске власти су у својој земљи успеле да се изборе са хулиганима, али зато они константно праве проблем кад изађу из исте, страшно!

avatar
Steffi
Wednesday, 12.04.2017
14:11

U svojoj zemlji ne smeju pa divljaju u tudjoj, nikad se nece promeniti, tukao sam ih na Zakintosu, i opet bih, odvratna nacija!

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 12.04.2017
16:09

Opasan si Stefi :)

avatar
Steffi
Thursday, 13.04.2017
11:02

Daleko od toga

avatar
Otac
Thursday, 13.04.2017
04:48

Kako si samo hrabar, bijes pijane engleze koji su dosli na odmor i ne smeju da vrate nikom jer se plase, zasto ne skoknes do rusije ili poljske i pokazes kako ti se muda vuku po podu? sto mrzim takve indijance koji udaraju na one koji ne smeju da vrate, pritom englezi u 95 posto slucajeva nista ne rade nego mi moramo da pokazemo kako smo ludi i uzimamo im pare, telefone i ostalo.. nikad od nas normalne drzave, nikad. I ja ne branim engleze i ove lesterove konkretno, ovo radi velika vecina navijaca na gostovanjima, a oni ne smeju tamo pa malo i vise na gostovanjima, ali ove zakintos price su mi tako jadne i toliko pokazuje koliki smo mi slepci, da prosto ne mogu da shvatim da smo takav narod