Uhapšen Markov ubica!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.11.2014.
18:32
Izvor: Sportske.net

Poslednje informacije govore da je uhapšen ubica Marka Ivkovića, u pitanju je navijač Galatasaraja!

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Prema poslednjim informacijama državljanin Turske, navijač Galatasaraja je uhapšen i osumnjičen za ubistvo Marka Ivkovića!

"Hurijet" javlja da su za sada neimenovanog ubicu odali oni koji su tokom dana privedeni u policiju. Turci su pregledavali kamere, uočili i trenutak kada se desilo, ali je identifikacija otežana mrakom, ali i bakljama koje su zaklonile lica.

Prema nekim informacijama koje još nisu potvrđene pomenuti navijač Galatasaraja koga su odali prijatelji krio se na nepoznatoj adresi, ali je u proteklih dva sata pronađen i uhapšen.

Čekamo dalji razvoj situacije i potvrdu turskih vlasti...

Inače, turska policija je pregledala veliki broj sati materijala, rasvetlila šta se desilo u smislu napada na navijača Zvezde. Nedvosmisleno je utvrđeno da su ubistvo izvršili navijači Galatasaraja, a da nije u pitanju bila tuča između samih gostujućih pristalica, kako su u prvi mah tvrdili bez ikakvih saznanja.

Prema nekim navodima, sukob je inicirala banda među navijačima koji se bave krađom i preprodajom automobila, a među petoricom koji su uhapšeni tokom prepodneva je i nekoliko ozbiljnih kriminalaca i već osuđivanih za nasilje i van sportskih terena.










Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 26.11.2014
19:33

Sumnjam da ce uhapsiti pravog ubicu, uhvatice nekog ko nema nikakvu pozadinu i procerdati njegov zivot, a ovaj sto je ubio Mareta je u Turskoj legenda, ikona, heroj i tesko da ce njega hteti da hapse.