Tužilac odustao od gonjenja napadača na Marka Ivkovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.07.2015.
19:38
Izvor: Sportske.net

Skandalozna odluka donesena je u utorak u Istanbulu gde je tužilac na suđenju za ubistvo Marka Ivkovića odustao od gonjenja šestorice saučesnika u zločinu koji je izvrpio Kadri Aktaš.

hurriyet.com.tr
hurriyet.com.tr

Povezane vesti

Nastavak suđenja za ubistvo koje se u novembru prošle godine dogodilo ispred dvorane "Abdi Ipekči" doneo je neočekivan postupak koji je povukao tužilac.

Kako prenose turski mediji, tužilac je u utorak odustao od daljeg gonjenja osoba koje su označene kao saučesnici u ubistvu za koje je optužen 50-godišnji Kadri Aktaš!

Šestorica huligana koji su u društvu Kadrija Aktaša napali navijače Crvene zvezde neće biti procesuirani što je bez sumnje skandalozna odluka.

Tužilac je u obrazloženju svoje odluke naveo da nije našao "jasne dokaze" koji upućuju na to da su pomenuta šestorica učestvovali u ubistvu Marka Ivkovića.

Suđenje Kadriju Aktašu počelo je u januaru a sestra tragično stradalog Marka Ivkovića izjavila je tada da sumnja u to da je prvooptuženi sam izvršio krivično delo i da sve osumnjičene smatra odgovornim za smrt svog brata.

Marko Ivković ubijen je 21. novembra 2014. godine ispred dvorane "Abdi Ipekči" u Istanbulu uoči evroligaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde.

Ne propustite