Turski sud podigao optužnicu zbog ubistva Marka Ivkovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
17:48
Izvor: Sportske.net

Poslednje informacije koje stižu iz Istanbula govore da je sud podigao optužnicu protiv osumnjičenog za ubistvo Marka Ivkovića. Prvi put od početka istrage javnost saznala ime i prezime osumnjičenog.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Sedam dana nakon tragične smrti Marka Ivkovića turske vlasti podigle su optužnicu protiv osobe za koju se osnovano sumnja da je izvršila delo teškog ubistva.

Do danas je zbog sumnje da su učestvovali u teškom krivičnom delu pravdi privedena sedmorica navijača Galatasaraja a agencija "Andolija" prenosi da je sud u Istanbulu tokom popodneva podigao optužnicu protiv jednog od njih.

Osoba za koju se sumnja da je izvršila krivično delo teškog ubistva zove se Kadri Aktaš a do početka suđenja osumnjičeni će ostati u pritvoru po nalogu suda.


Navedeni izvor prenosi da su preostala šestorica osumnjičenih puštena na slobodu ali da postoji mogućnost da i oni budu procesuirani.

Ministarstvu spoljnih poslova Srbije dostavljen je izveštaj turske policije u kojem se navodi da je prikupljeno dovoljno dokaza i da će slučaj ubistva Marka Ivkovića biti prosleđen javnom tužiocu koji je tokom popodneva podigao optužnicu.

Ostaje nam da vidimo kada će početi sudski proces i da li dokazi koje je prikupila turska policija nepobitno ukazuju na to da je gore pomenuti izvršio delo teškog ubistva 21. novembra.

Ne propustite