Stranci došli u Beograd da gledaju derbi, završili u pritvoru?!

Autor: Milovan Longinov
petak 11.03.2016.
12:32
Izvor: Sportske.net

Kako je došlo do ovog?!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Na nedavnom 150. ''večitom'' derbiju prisustvovao je i veliki broj inostranih navijača.

Ipak, pojedinci među njima se nisu baš najbolje proslavili, pošto se nisu ponašali u skladu sa propisima, pa je čak 25 stranih državljanina uhapšeno tokom meča između Partizana i Crvene zvede, prenosi Žurnal.

"U službene prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova, pre, za vreme i posle 150. 'večitog derbija', dovedeno je ukupno 76 osoba, od kojih je 25 stranih državljana. Većina dovedenih lica, u skladu sa zakonom, procesuirano je u skraćenom postupku, uz izricanje odgovarajućih sankcija od strane nadležnih sudova", navodi se u zvaničnoj informaciji Biroa MUP koju je dobio "Žurnal".

Takođe, u ovom saopštenju se dodaje i da je identifikacija onih koji su prekršili zakon i dalje u toku.

"Imajući u vidu masovno korišćenje pirotehničkih sredstava na utakmici, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan rad na identifikaciji i procesuiranju lica, za koje postoje osnovi sumnje da su ispoljila nasilje i nedolično ponašanje na ovoj sportskoj priredbi".


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera1
Friday, 11.03.2016
22:01

Pa normalno je da nisu došli da gledaju fudbal, nego da rade ono što je kod njih zabranjeno. Samo su se prevarili, jer to što je ovde dozvoljeno nije svima dozvoljeno (kao što je kod njih svima zabranjeno), već samo odabranima...

avatar
njik92
Friday, 11.03.2016
13:38

iz crne gore :DDDD