Spektakularna bakljada "Delija" iz novih uglova!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.03.2016.
11:03
Izvor: Sportske.net

Sigurni smo da ste već videli kako je izgledala bakljada navijača Crvene zvezde organizovana povodom klupskog rođendana, a evo kako je taj pirotehnički 'spektakl' izgledao iz različitih uglova.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da svojevrsnim pirotehničkim spektaklom proslave rođendan Sportskog društva i Fudbalskog kluba Crvena zvezda koji je obeležen u petak.

Subotnja utakmica sa Jagodinom, koju je Crvena zvezda dobila rezultatom 3:1, poslužila je "Delijama" za pravljenje fantastične bakljade kojom su bile obuhvaćene tri tribine (izuzev južne).

Ljubitelji fudbala u Srbiji verovatno su već imali prilike da vide kako je izgledala ta bakljada snimljena kamerom sa zapadne tribine.

Ono što sigurno niste videli jesu kadrovi zabeleženi sa dela stadiona gde se spajaju zapadna i južna tribina, kao i oni sa atletske staze.

Pred vama je trominutni video koji su napravili navijači Crvene zvezde a koji će vam otvoriti nove perspektive na pirotehnički spektakl koji je u subotu viđen na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite