ŠOK - Mladić ubijen posle meča Mornara i Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.10.2016.
21:05
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Strašna vest stiže nam večeras iz Bara gde je nakon košarkaške utakmice između Mornara i Crvene zvezde ispred dvorane "Topolica" stradao momak koji je prisustvovao meču.

topolica.me
topolica.me

Povezane vesti

Neposredno po završetku košarkaške utakmice između Mornara i Crvene zvezde mts u Baru, ispred dvorane "Topolica" dogodilo se ubistvo, pišu crnogorske "Vijesti.me".

Pomenuti izvor javlja da je na stotinak metara od službenog ulaza u dvoranu u kojoj je odigrana utakmica došlo do pucnjave u kojoj je stradao mladić I.L. iz Murina.

Prema prvim informacijama do kojih su došli crnogorski mediji mladić je sa devojkom posmatrao utakmicu, a nakon meča je seo u kola i krenuo sa parkinga kada su nepoznate osobe prišle i pucale.

Napadači su došli na motociklu i ispalili više hitaca u stradalog koji je u trenutku dolaska Hitne pomoći još uvek davao znake života ali je potom izdahnuo.

"Vijesti.me" javljaju da se ubistvo dogodilo nešto posle 20 časova u momentu dok je veliki broj navijača napuštao dvoranu "Topolica".

Za sada nema informacija da li se radi o navijaču jednom od dva kluba ali je jasno da je nesrećni mladić prisustvovao utakmici. Moguće je da ubistvo nema veze sa sportskom manifestacijom u Baru ali se ono dogodilo u neposrednoj blizini hale i svakako da su bili ugroženi životi ljudi koji su došli da isprate košarkašku utakmicu.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Monday, 31.10.2016
23:00

Ma nema to veze sa navijacima. Klasicna egzekucija kakve se dogadjaju u poslednje vreme svakodnevno. Tu im se ucinilo zgodnim da to odrade i to je to.

avatar
Djole Djokic
Tuesday, 01.11.2016
02:46

Znaci tebi je ovo sve normalno???

avatar
Petar Petar
Tuesday, 01.11.2016
17:08

Naravno da mi nije normalno, nego mi je nelogicno da se ozbiljne stvari predstavljaju uvek kao kojekakvi sukobi navijaca. Nije normalno ni da psa pregazis na ulici, a ne da neko ubije coveka. Zasto mislis da mi je normalno? Pa zar se svakog dana ne desava ovako nesto, to je cisto konstatacija... Zalosno je, ali neke stvari su prosto takve iz razloga koji meni nisu poznati. Ko zna sta je pozadina ovoga. Konkretno za ovog decka ne znam, ali kod nekih drugih su stvari koje rade direktno vodile ka ovakvom epilogu, bez obzira da li su navijaci, ili ne.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 31.10.2016
22:38

Sto se radi u maloj CG svake nedelje ubistvo

avatar
Monday, 31.10.2016
22:59

Mala bara puna krokodila, ili bolje da kažem bolesnika..

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 01.11.2016
00:58

Odlicno receno