Sjajna koreografija u Gladbahu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.08.2016.
22:26
Izvor: Sportske.net

Navijači Borusije Menhengladbah ispratili su svoj tim u grupnu fazu Lige šampiona sjajnom koreografijom koju su napravili uoči početka revanš susreta sa Jang Bojsima.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Fudbaleri Borusije Menhengladbah overili su večeras plasman u grupnu fazu Lige šampiona novom pobedom nad švajcarskim Jang Bojsima za koje nastupa i naš Miralem Sulejmani.

Nemački sastav dobio je prvu utakmicu rezultatom 3:1 i tako obezbedio kapitalnu prednost uoči revanša na domaćem terenu.

Večeras je posle prvog dela igre na semaforu stadiona "Borusija-Park" pisalo 3:0 pa se pitanje pobednika i učesnika grupne faze Lige šampiona više nije postavljalo.

Navijači domaćeg kluba umeli su da proslave plasman u evropsku elitu drugu sezonu za redom a svojih pet minuta "ultrasi" su imali pre početka utakmice.

Na tribini koja je rezervisana za najvatrenije pristalice Borusije napravljena je sjajna koreografija koju možete pogledati u prilogu.

Podsetićemo da je Borusija dva puta u svojoj istoriji stizala do trofeja u UEFA Kupu, a sigurni smo da navijači Crvene zvezde dobro znaju da je upravo nemački klub ostavio crveno-bele bez trofeja u UEFA Kupu u sezoni 1978/1979.

Ne propustite