''Sada kad je najteže, klub se voli najviše...''

  • 25. april 2012.

  • 22:44

  • Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Ovo je jedna od poruka, koje su navijači Vojvodine uputili tokom današnjeg susreta 26. kola Superlige između novosadskog kluba i ekipe Javora iz Ivanjice.


Foto: fkvojvodina.rs
Na ''Karađorđu'' ništa novo, Vojvodina ređa neuspehe, a Novosađani mogu da budu čak i zadovoljni danas osvojenim bodom u duelu sa Javorom na svom terenu (1:1).

Tokom meča, mogla su se čuti brojna skandiranja domaćih navijača, opravdano nezadovoljnih veoma lošim rezultatima ekipe tokom proleća, ali je bilo i drugačijih poruka.

Jedna od njih je ''Sada kad je najteže, klub se voli najviše...'', a navijači Vojvodine ni u teškim trenucima za klub nisu zaboravili nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i reprezentativca Gojka Kačara, koji se oporavlja posle preloma zgloba. Njegovo ime je u više navrata danas uzvikivano na ''Karađorđu''...


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Murinjova crna trojka

Murinjo je izgubio od tri ekipe na 'Stamford Bridžu' - od Barse, Bazela i sada Sanderlenda. Interesantno, sva tri meča završena su rezultatom 1:2, nakon Čelsijevog vođstva od 1:0.

3

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...