Rusija kažnjena sa 150 hiljada evra, visi o koncu Svetsko prvenstvo!

Autor: Beta Beta
utorak 14.06.2016.
13:16
Izvor: Beta

Prema nekim naznakama iz UEFA Rusija bi mogla da izgubi i organizaciju Svetskog prvenstva.

Beta/Darko Bandic
Beta/Darko Bandic

Povezane vesti

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov osudio je danas nasilje na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i ocenio da je ono "apsolutno neprihvatljivo", a pozvao je i navijače Rusije da "ne nasedaju na provokacije".

On je rekao su tuče u Marselju, koje su kulminirale u subotu, neprihvatljive i osudio je sve koji su učestvovali u njima, uključujući i ruske huligane.

"Možemo samo da pozovemo naše navijače da ne nasedaju na provokacije. Tuče među navijačima Rusije i Engleske su, naravno, apsolutno neprihvatljive", rekao je Peskov novinarima u Kremlju.

Ipak, danas stiže još loših vesti za Rusiju, oni su kažnjeni sa 150 hiljada evra, a pored toga im preti i oduzimanje domaćinstva na SP 2018. godine, sve to zbog nereda pred utakmicu protiv Engleske.

Pored toga, ukoliko se ponove incidenti kao što je to bio slučaj pred utakmicu sa Englezima u Marseju, Rusija bi mogla da bude diskvalifikovana sa EP.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
13:25

Ali su zato sa Nemcima pozeljne:-D Dobro, smirite se sad i vi malo (vise), ovi jedva cekaju da nacinite neku glupost! Hocu da vidim Moskvu ili Piter '18:-D