Pristalice APOEL-a odale poštu Zvedinom navijaču

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
09:10
Izvor: Sportske.net

Tokom sinoćne utakmice 5. kola grupne faze Lige šampiona između APOEL-a i Barselone navijači domaćeg tima razvili su transparent kojim su odali poštu tragično stradalom navijaču Crvene zvezde.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Istinski navijači koji poštuju kodekse časnih ultrasa nastavljaju da odaju počast tragično stradalom Marku Ivkoviću.

Na mnogim stadionima u regionu već su bile istaknuti transparenti kojima su navijači različitih klubova odali poštu stradalom Zvezdašu, a to su u utorak uveče uradili i navijači APOEL-a

Kiparski klub ugostio je u utorak slavnu Barselonu u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona a tom prilikom je na tribinama istaknut transparent na kojem je pisalo "R.I.P. Marko Ivković".

APOEL

Sa leve i desne strane transparenta bile su istaknute srpske zastave a ultrasi iz Nikozije zapalili su i dve baklje iznad zastava i na taj način odali poštu tragično stradalom navijaču Crvene zvezde.

APOEL je inače izgubio sinoćnu utakmicu a ukoliko vas interesuje šta se dešavalo na terenu izveštaj možete da pročitate OVDE!

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Wednesday, 26.11.2014
13:19

Inače navijači Crvene zvezde su se sinoć "zahvalili" navijači Partizana posle utakmice RK Rudar-RK Partizan za podršku nakon ubistva Marka Ivkovića tako što su ih gađali ciglama, a onda pobegli kolima, to je samo još jedna sačekuša i napad na navijače Partizana pre/posle utakmice koje nemaju veze sa njihovim klubom.
Izaberi Partizan, budi čovek, a ne broj!