Podrška "Plavoj Uniji" sa svih strana sveta!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.08.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice OFK Beograda nastavljaju svoju bojkot aktuelnog rukovodstva i traže ostavke kompletnog Upravnog odbora. Akcija "Vaša izdaja smrdi sve do..." rezultat je revolta "Plave Unije".

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon poraza koji je OFK Beograd doživeo na startu sezone u duelu sa Crvenom zvezdom navijači tog kluba započeli su bojkot kako bi aktuelno rukovodstvo napustilo Karaburmu.

Ubeđeni da je na meču sa Crvenom zvezdom bilo "puštanja protivnika" navijači OFK Beograda zahtevaju da kompletan Upravni odbor napusti klub pa je s tim u vezi pokrenuta akcija "Vaša izdaja se oseća daleko".

Navijači i simpatizeri OFK Beograda fotografisali su se širom sveta sa natpisom "Vaša izdaja smrdi sve do..." a rezultat akcije možete pogledati OVDE!

Podrška "Plavoj Uniji" stigla je iz Buenos Ajresa, Kaljarija, Frankfurta, Temišvara, Pariza i mnogih drugih gradova što samo pokazuje da su navijači OFK Beograda rešeni da ovu stvar izguraju do kraja.

Superligaš sa Karaburme večeras se sastaje sa Čukaričkim u okviru 4. kola domaćeg šampionata pa će "Plava Unija", sasvim izvesno, i na Banovom Brdu iskazati svoj revolt.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 08.08.2015
11:14

Sve mi se cini da ce ovako i Rajko Mitic,marakana ...kako se vec sada zove...da izgleda :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 08.08.2015
10:38

Sve do Panceva:-D:-D:-D