Partizanu u četvrtak trebaju dlanovi i grla, a ne ''dimovi''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2015.
12:22
Izvor: Sportske.net

Verujemo da su navijači Partizana potpuno svesni toga, ali juče su, tokom prvog poluvremena superligaškog derbija sa Vojvodinom brojnim pirotehničkim sredstvima izazvali višeminutni prekid meča u Humskoj.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Bez velike podrške sa tribina, Partizanu će biti veoma teško da ostvari željeni cilj u Evropi ove jeseni.

Augsburg je u sve boljoj formi, možda i najboljoj od početka tekuće sezone, i to baš pred gostovanje u Beogradu protiv Partizana. Osim toga, oni na gostovanjima redovno daju golove ove sezone, to su potvrdili i juče u Kelnu, što je još jedna velika opomena crno-belima.

Zato će Drulovićev tim morati da odigra besprekorno, možda i još bolje nego u Nemačkoj, kada je slavio sa 3:1. I ''Grobari'' će morati da budu na visini zadatka, bez obzira na razvoj događaja na terenu.

Očekuju se pune tribine u Humskoj, to ne bi smelo da se dovodi u pitanje, a ono što takođe ne bi smelo da se dogodi jesu i ovakve scene, kakve smo gledali juče u Humskoj.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 06.12.2015
13:34

Velimir Stjepanović, aktuelni šampion Starog kontinenta u plivanju, u disciplini 400 metara slobodno prošle godine u Berlinu, poslao je u Beograd poruku koja je oduševila sve zaposlene u Humskoj 1.n„Momci, svim srcem sam uz vas i Partizan! Igrajte jako i pametno, i siguran sam da ćemo zajedno da se radujemo novim pobedama u Evropi i na proleće 2016! Što se domaćeg prvenstva tiče, Partizan volimo i kad se pobeđuje i kad se gubi! Ne brinite, možda je minus veliki, ali borba traje do kraja! Nema predaje“, napisao je Stjepanović.