Osumnjičeni za Markovo ubistvo: "Napadnut sam, bio sam u šoku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
19:36
Izvor: Sportske.net

Turski mediji preneli su tokom večeri izjavu koju je osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića dao nakon što je priveden od strane policije.

hurriyet.com.tr
hurriyet.com.tr

Povezane vesti

Sedam dana nakon tragedije koja se dogodila u Istanbulu sud u tom gradu podigao je optužnicu protiv Kadrija Aktaša, 53-godišnjeg navijača Galatasaraja, za koga se osnovano sumnja da je 21. novembra ubodom nožem lišio života Marka Ivkovića.

Turski mediji objavili su da je optuženi Aktaš negirao krivicu i da je objasnio kako je nož nesvesno poneo sa sobom.

"Nož sam poneo na utakmicu nesvesno. Na njihove provokacije odgovorili smo kamenicama i metalnim šipkama. U međuvremenu ja sam doživeo šok, pošto sam zadobio težak udarac u nos. Tada sam zamahnuo nožem, kako bi ih oterao od sebe, jer nisam mogao da se pomerim od šoka" rekao je Aktaš nakon hapšenja.

Optuženi za delo teško ubistvo priznao je da je nekoga uboo nožem ali nije prihvatio optužbe koje mu se stavljaju na teret.

"Osoba koja me je udarila bila je znatno viša od mene, plave kose. Osoba kojoj sam zario nož bila je drugačije građe. Jesam zario nož, ali ne prihvatam optužbe" kazao je Aktaš turskoj policiji.

Podsećamo da je sud u Istanbulu tokom dana podigao optužnicu protiv Kadrija Aktaša zbog sumnje da je prethodnog petka ubio Marka Ivkovića. Optuženi će ostati u pritvoru do početka suđenja.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 28.11.2014
20:48

Truni u zatvoru, dao Bog da ti taj "šok" potraje sve dok ne odlezis onoliko koliko si ziveo...