Objavljena fotografija Markovog ubice!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.11.2014.
12:06
Izvor: Sportske.net

U prilog jučerašnjoj informaciji da je uhapšen ubica Marka Ivkovića, turski ''Hurijet'' danas objavio i fotografiju navijača Galatasaraja, koji se sumnjiči da je učinio ovo zlodelo.

Screenshot: hurriyet.com.tr
Screenshot: hurriyet.com.tr

Povezane vesti

Jasno je da se radi o pristalici Galatasaraja, kako je sinoć i objavljeno, ali još uvek nema zvanične potvrde ovih informacija ''Hurijeta'', niti je objavljeno ime uhapšenog.

Te informacije očekujemo u toku današnjeg dana, a ono što je za sada takođe poznato, jeste da su trenutno u pritivoru sedmorica ekstremnih navijača Galatasaraja, koji su kobne večeri, prošlog petka u Istanbulu, bili među onima koji su napali Zvezdine navijače.

Isti izvor navodi i da je osmunjičeni danas odveden na lekarski pregled, uoči koga je najverovatnije i nastala ova fotografija.

Podsetimo, na snimcima koji su korišćeni tokom istrage, nisu jasno mogla da se razaznaju lica koja su su učestvovala u incidentu, ali je najnovijom tehnologijom i taj problem rešen, pa se došlo do osumničenog i njegovog hapšenja.




Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Napoli
Thursday, 27.11.2014
14:16

Zrtveni jarac!Nesto ne verujem da je ovaj to uradio,vec su pod pritiskom uhvatili bilo koga.Ali neka mu se sudi,dabogda dobio onoliko koliko su Grobari dobili za Tatona

avatar
carlloss
Thursday, 27.11.2014
17:34

Ne verujem da je žrtveni jarac. Nema ni logike da tako nešto rade. Ja sam iskreno i pomislio da je to neko koga bi Marko mogao zubima da nosi, samo takvi jadnici potežu nož i tako podlo nekoga napadaju. Ali, nisam se ja lično pribojavao toga da li će ga turska policija pronaći, jeste da smo mi nebitna zemlja i nebitan narod u očima mnogih stranaca, ali ipak je bio međunarodni odjek i bila bi sramota da se to zataška. Mene više plaši dalji tok, sudski proces, jer tu već ima mnogo prostora za mutljavinu, i na kraju će možda da odleži godinu dve u nekom super komfornom zatvoru i da bude pušten. E toga se pribojavam, nažalost.